Bloemenkwekerij van Thiel is een echt familiebedrijf dat wordt gerund door Christian van Thiel en zijn vrouw Annemarie. Dit sterk groeiende jonge bedrijf richt zich zowel op de grootschalige gewassen als op de productvernieuwing. In het prachtige  zijnde nieuwe bedrijfsgebouw, is niet alleen een moderne verwerkingsruimte voor de zomerbloemen, maar ook een winkel, theetuin en workshopruimte aanwezig. Hiernaast is een prachtige zomerbloemen pluktuin. Kortom de ultieme combinatie om de zomerbloemen goed onder de aandacht te brengen.

bedrijfboek3De winkel, theetuin, workshop ruimte en de pluktuin zijn vooral de inspanning van Annemarie. Naast al deze activiteiten is er ook nog een winkel met streekproducten. Omdat ook de ouders nog een belangrijke meewerkende taak hebben en sinds kort de broer van Christan werkzaam is op de kwekerij is dit een echt familie bedrijf.

De bloemen die geteeld worden zijn o.a. Helianthus, Kniphofia, Brassica, Eryngium, Alchemille, Centaurea en andere soorten.

Op de volgende site kunt u meer informatie vinden; http://www.summerflowers.nl/

 bedrij7

 De Toekomst

Contact

Bloemen belevingscentrum

Openingstijden:

Vanaf heden is de pluktuin en het theehuis gesloten. 

Wij hopen jullie volgend jaar eind mei te mogen ontvangen in onze winkel met de verkoop van cadeauartikelen, streekgebonden producten en natuurlijk onze bloemen. De winkel is dan iedere zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend.

Graag tot dan!

de Heerevelden

Fam. Van Thiel 

Kapelweg 33
5423 VN Handel
Tel. 0492-367985 of 06-14557834.