Knapzak en wandelen maar!!!!! 
Wandelen in de mooie omgeving van Handel. Er zijn diverse wandelroutes. Handel is een bedevaartsoord van Maria. Bezoek eens de prachtige Maria kapel en kom tot tot rust in het prachtige processiepark en bekijk daar de mooie bronzen beelden. Met onze knapzak mee onderweg komt u niets tekort en de inhoud zal er voor zorgen dat u voldoende energie krijgt om terug te wandelen naar het theehuis om te genieten van een lekker drankje.

Fietsen
Bij ons theehuis en pluktuin is een ruime parkeer gelegenheid. U parkeert de auto, en gaat met uw fietsen een prachtige tocht houden in de omgeving. Als startpunt kunt bv het nabij gelegen fietsknooppunt nemen.  Bij terugkomst kunt u zich belonen met een zelf geplukte prachtige bos bloemen uit onze pluktuin.

Personeelsuitstapjes en buurtverenigingen
Er zijn alle combinaties mogelijk. Wat dacht u van een excursie op ons bedrijf in combinatie met een zelfgeplukte bos bloemen en high tea in ons theehuis. Of een wandeling met knapzak in de omgeving. Of gezellig Jeu de boulen met familie/ vrienden. Ook is het mogelijk een workshop bloemstukjes maken te volgen.

Ouderen en minder validen
Er is ruime parkeer gelegenheid, zelfs om een bus te parkeren. Ons terrein en pluktuin is rolstoel-vriendelijk.

Bloemen-workshop
Kerststukjes maken, een paasdecoratie, of voor een bijzondere gelegenheid. Dit alles is mogelijk in ons atelier. Deze activiteit is alleen voor groepen van minimaal 8 personen.

 

 Kerstukje gemaakt tijdens workshop in ons atelier

 

Contact

Bloemen belevingscentrum

Openingstijden:

Vanaf heden is de pluktuin en het theehuis gesloten. 

Wij hopen jullie volgend jaar eind mei te mogen ontvangen in onze winkel met de verkoop van cadeauartikelen, streekgebonden producten en natuurlijk onze bloemen. De winkel is dan iedere zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend.

Graag tot dan!

de Heerevelden

Fam. Van Thiel 

Kapelweg 33
5423 VN Handel
Tel. 0492-367985 of 06-14557834.